Jeg skal til fest – for jeg er en superhelt!

I morgen skal jeg til DARE2day. Og jeg har glædet mig længe, for jeg har været til det før – det bliver awesome!

DARE2day er en årlig konference i mit netværk DARE2. Ja, nu skriver jeg mit netværk – det er det jo egentlig ikke. Det er nok nærmere Lailas netværk. Det er i hvert fald hende, der startede det. Og så igen – det er sgu’ også lidt mit! For vi medlemmer er jo dem, der putter indhold i netværket.

Nå, hvorom alting er, så er det det bedste netværk, jeg nogensinde har været med i! Netværket er baseret på et fælles mindset og det er alle mulige spændende mennesker, der er med.

Og i morgen skal vi altså være superhelte. Det fede ved DARE2network er nemlig at her må man gerne have store armbevægelser – man skal faktisk! Det er meget befriende for en jyde som mig, der hele livet har fået at vide at man ‘ikke skal flyve højere end vingerne kan bære’ eller at ‘man ved hvad man har, men ikke hvad man får’. De udsagn har altid skurret i mine ører. Det giver jo ikke nogen mening ikke at udforske og forbedre. For mig er det slut med at skamme mig over at gå efter det sublime!

Og det gør vi så i DARE2network. Vi går efter at turde, at tage os af hinanden og at dele med hinanden. DARE – CARE – SHARE. Det er vores kerneværdier – og jeg elsker dem!

Jeg elsker tanken om, at du ikke behøver at være middelmådig og at der rent faktisk er mennesker, der synes, du er awesome! For når andre tror på dig, så har du en tildens til også selv at begynde at gøre det. Når du ofte nok hører, at du er modig eller inspirerende, så er det brændstof til din selvtillid. Og sådan noget siger vi til hinanden i DARE2network. Og så bliver vi modige og gør ting, der er inspirerende. Kan du se, hvordan det forstærker sig selv?

Så derfor tager jeg altså til København i morgen og bliver en superhelt!

I øvrigt, så mødes vi i DARE2mansion – og hvis du nogensinde får brug for et konferencelokale i København, så tjek lige DARE2mansion ud…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s